|
|
Rank: Member  Groups: Registered
|
Prvni co me prastilo do oka byly popisy sekci fora kde je stejnym malinkymm pismem nazev sekce a podnim uplne stejnym pismem popis...nesel by ten nazev sekce aspon zvyraznit nejak? Vetsi pismo/tucne/barva fu old style
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Administration
Groups: Administrators
|
zkusim
|
|
|
|
|
lepci?
|
|
|
|
filcon wrote:lepci? je to epší
|
|
|
|
Rank: Newbie
Groups: Registered
|
já mám taky jednu připomínku ke vzhledu.. nebudou nějaký volitelný grafický témata fóra? celkově je tenhle vzhled dobrej, ale vadí mi to pozadí(ten znak GW 2 přes celou obrazovku), zbytečně dlouho se mi načítá pak stránka(aspoň tady v práci, teď nevím jak mi to jede doma), klidně se spokojím s nějakým jednobarevným pozadím(nějakej odstín té modré, nebo světle šedé :)
|
|
|
|
|
Ten obrazek by se ti mel nacitat jednou, pak by mel byt cache. Teda pokud ji v praci nemate vypnutou. :)
S uplne volitelnymi tematy nepocitam. Strasne tezko by se to udrzovalo, kdybych v budoucnu musel menit vsechny mozne dostupne temata.
|
|
|
|
 ten smajl je fakt dost dobrej.... No vidis! sem to rikal ze to bude lepčí tak. fu old style
|
|
|
|
Rank: Newbie
Groups: Registered
|
nevim no, cache mám, ale stejně jako by to bylo takový pomalejší to načítání než jsem zvyklej z jinejch for, kde je klasicky jen jedna barva na pozadi..
Vam ostatnim to frci v pohode a nic nenacita dyl jo?
|
|
|
|
|
A na puvodnim guildwars czsk http://www.moraleboost.cz/ ti to dela taky?  Tam byl obrazek na pozadi odjakziva.
|
|
|
|
Guest
|