|
|
|
Rank: Administration
Groups: Administrators
|
Nasel jsem prelozeny clanecek z holandskeho casaku. Celkem zajimave cteni. Original zde...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Newbie
Groups: Registered
|
"Ofcourse, PvP is a big part of Guild Wars, and that's why Guild Wars 2 will have the same PvP system Guild Wars 1 had. Which means; All PvP-participants will have access to the same skills and gear, which ensures survival is indeed of the fittest (and most strategic), not the one that has spent the most time online."
Paráda. Jenom doufám, že to nebude mít krvavý HW nároky.
|
|
|
|
|
Ja myslim ze ne, MMOcka nebyvaj moc narocny. Snad krome AoC ktery jim stejne moc nevyslo. Navic tam asi nebudou zadny obrovsky bitky, takze asi nebude problem asi s lagovanim serveru jako treba ve warhammeru. mylsim ze to bude hodne podobny GW akorat s novym enginem a trochu rozvinutejsim pve. strasne se tesim ,ale asi si este dlouho pockame
|
|
|
|
|
tak gw2 by se měli rozjet i na průměrném stroji, tak uvidíme jen kdy vyjdou, ale počítám, že to bude jako u jedniček takže pohoda pro ty, kdo provedli nějakej upgrade pc
mass pvp tam bude v tzv. The Mist
|
|
|
Rank: Member  Groups: Registered
|
Darth wrote: mass pvp tam bude v tzv. The Mist
stejně si myslim, že ty Mass pvp budou něco jak alliance battly mezi jednotlivejma frakcema s PvE Charama bo tak něco
|
|
|
|
a ja myslim ze tu je malo flame, ste lamy vsichni a v GW2 vam natrhnu prdelky!!!!!!!!!!! Cau :D fu old style
|
|
|
|
Jacky wrote:a ja myslim ze tu je malo flame, ste lamy vsichni a v GW2 vam natrhnu prdelky!!!!!!!!!!! Cau :D to nevíš že já jsem Pr0 :D a už nemáš šanci :) těšim se
|
|
|
|
 slintam nedockavosti fu old style
|
|
|
|
Guest
|