|
|
|
Rank: Administration
Groups: Administrators
|
Vítám vás na nových diskuzních fórech, které jsem zprovoznil jako náhradu za všechny ostatní diskuzní fóra, které provozuji. Potom, co starý server doslova vyhořel  , jsem přemýšlel jak dál. Rozhodl jsem se pro všechny svoje domény (www.guildwars.cz, www.moraleboost.cz, www.lotrocz.com, www.ingame.cz a brzo i www.filcon.cz) vytvořit jedno společné fórum, což mi umožní vše lépe zpravovat. Vám jako uživatelům odpadne nutnost se na každé fórum zvlášť registrovat a pamatovat si ruzná URL. Od teď můžete používat forum.ingame.cz. Ostatní domény a jejich obsah se v podstatě nezměnil: www.guildwars.cz - bude doména na nově připravovanou hru Guild Wars 2 www.moraleboost.cz - na tuto doménu jsem přemýstil starý web pro Guild Wars www.lotrocz.com - zde se nic němení www.ingame.cz - na této doméně vyroste brzo zbrusu nový web, o kterém vám teď více neprozradím www.filcon.cz - tato doména je moje soukromá a brzo na ni vyroste osobní blog Hodně lidí se mě ptalo na ventrilo. Momentálně nemám v plánu rozběhat volně přístupné ventrilo. Pokud máte jakékoliv jiné dotazy, použijte sekci Náměty a připomínky.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Newbie
Groups: Registered
|
|
|
|
|
|
hehe  ne, to je puvodne moje domena na blog. Akorat mam ted problemy s registraci na DNS, tak jeste nebezi.
|
|
|
|
|
Hell yeah! uz se tesim na novy flamy! Good job Filky
|
|
|
|
|
Akorat to chce vice lidi :), ve trech se to blbe flamuje ... ikdyz pockat! Takovej flam ve trech ?!
|
|
|
Rank: Member  Groups: Registered
|
filcon wrote:hehe  ne, to je puvodne moje domena na blog. Akorat mam ted problemy s registraci na DNS, tak jeste nebezi. píšeš, že původně to je tvá domená na blog, takže teď ta erotika ?:) už ve 4 pěkně prosím, ve 4 :) chcete-li spamovat :)
|
|
|
|
|
ha! sem si rikal, kde si tak dlouho :)
|
|
|
|
neboj neboj, již jsem zde ^_^ a doufám, že někdo brzy neklikne na ten button "report SPAM"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TJ ještě žije jo ?
|
|
|
|
|
co to je kurva za sračku tadyto forum? tady ožívaj teplý legendy jako je maagus ae ne je to hezký filky..takový barevný..už se moc těšim na tvůj blogísek
|
|
|
|
|
Brom552 wrote:co to je kurva za sračku tadyto forum? tady ožívaj teplý legendy jako je maagus ae ne je to hezký filky..takový barevný..už se moc těšim na tvůj blogísek stale cekam na zmenu DNS serveru
|
|
|
|
Maagus wrote:TJ ještě žije jo ? a už nejsem teenage ^^.. haha Brom: jupí to bude srandy kopec, až se spolu spíchneme všichni opět zas
|
|
|
|
sem to dneska filkymu malem rozbil to forko novy! fu old style
|
|
|
|
|
Jacky wrote:sem to dneska filkymu malem rozbil to forko novy! cau jacky :) neboj tohle forko je odolne. Zatim odolava i tem registracnim botum, musim zaklepat, ale snazej se kluci snazej.
|
|
|
|
Ahoj JACKY!!! :)) založíš si zase [fast] a budeš lamka ?:P
|
|
|
|
Jasny neco zalozime, asi tentokrat dotahnu i mnohem vetsi komunitu co se mota okolo me, uvidime jak to vsechno pak bude presne, ale asi zacnem jako velka guilda a pak rozdeleni na teamy do aliance nebo tak neco.  - slusnej smajl, Filky +1 fu old style
|
|
|
|
Jacky wrote: - slusnej smajl, Filky +1 ježiš vůbec.. mrdat na ostatní udělat guildu z těch top 10 lidí a dávat pvp
|
|
|
|
Guest
|