|
|
Rank: Newbie  Groups: Registered
|
Tak, znovu vás žiadam o radu., Už som si GW kúpil, zaregistroval sa, spustil hru, prihlásil sa ale hneď som dal logout lebo som musel ísť zo psom. A tak som sa vrátil a naťukal údaje. Conecting.... asi 2 minúty to prihlasovalo a potom to vypísalo chybu 227 že vraj zlé meno alebo heslo. A tak som si dal poslať heslo, pričlo mi a prihlasujem sa. Prihlasovacie meno je môj email a heslo čo mi prišlo. Zas sa situácia opakovala. Čo s tým sakra je? Veď email (nick) mám dobrý a heslo tiež! Nemôže to byť len výpadok servera. Koniec koncov raz ma to prihlásilo, hneď po registrácii. Prečo to teraz nejde? Neviete o čo ide?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Newbie
Groups: Registered
|
chyba 227 je způsobena špatnými přihlašovacími údaji, spadnutí serveru bych tím vyloučil. nesithl jsi si vytvořit na tom účtu nějakou postavu, než jsi šel se psem? chce to potom při logování i nick té postavy.
|
|
|
|
Áno, už som to vyriešil. Nedával som tam ten nick. A ešte by som sa chcel spýtať že kedy sa mi sprístupní 1 misia? Viem že ich je 20 ale už mám level 4 a stále mám len malé questy.
|
|
|
|
|
no, jestli jsi ještě v tom krásným zeleným Ascalonu (předpokládám že začínáš s proph.) tak to je jen taková "tréninková" oblast, kde si otrkáš ovládání atd. postupem času dostaneš primari quest, kterej tě dostane do zničenýho Ascalonu a tam už budou mise
|
|
|
|
Áno, už sa stalo. Nemáš prosím ťa Skype alebo ICQ? Chcel by som sa ťa ešte niečo popýtať. A hrávaš ešte?
|
|
|
|
|
Tuhle chybu mám taky na acc mam 4 postavi nick bych teoreticky měl vědět vrátil jsem se ke hraní po 5měsících. Ale at dělám co dělám nemůžu se do hry dostat dal sem si resetnout heslo, ale stale nic. Byla by na tohle nějaka rada ?? please :)
|
|
|
|
Rank: Administration
Groups: Administrators
|
Taky jsem zkousel se dostat do hry. Nakonec se to podarilo, ale clovek musi dat to jmeno postavy skutecne uplne cele.
|
|
|
|
Guest
|