|
|
Rank: Newbie  Groups: Registered
|
Chcel by som sa spýtať že keď si kúpim Guild Wars: Prophecies a Guild Wars: Factions a nainštalujem ich tak že či sa mi to spojí v jednu mapu alebo že keď budem chcieť prejsť s postavou z jednej do druhej hry tak ju budem musieť vypnúť a spustiť druhú?
Ďakujem za skorú odpoveď.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Administration
Groups: Administrators
|
ne, je to jedna hra. Jenom ti to rozsiri moznosti.
|
|
|
|
Rank: Newbie
Groups: Registered
|
Guildwars Factions a Prophecies mají svoje vlastní mapy, ale když se s postavou dostaneš do určité části hry, přesněji do přístavu (trvá to opravdu cvhilku, neni to otázka měsíců), dostaneš jednoduchej quest, díky kterému se dostaneš na druhou mapu.
|
|
|
Rank: Newbie  Groups: Registered
|
Ja som sa dozvedel sa že sa tam dostanem cez Lion´s Arch v Týrii . Môžem sa tam dostať aj keď budem lvl jedna alebo budem musieť spraviť nejaký quest ktorý zvládnem len na vyššom leveli? Mohol by si mi o tomto queste niečo napísať? Sprístupní sa mi hneď keď kúpim Guild wars Factions?
Ďakujem za odpoveď.
|
|
|
|
Rank: Newbie
Groups: Registered
|
koupíš si jednu hru, nainstaluješ a zaregistruješ si účet, když si tu hru budeš chtít rozšířit, koupíš si další, kde bude další registrační klíč, kterej si zaregistruješ na ten tvůj už vytvořenej učet a v tu chvíli budeš mít v LA otevřený Factions. Ten quest neni těžkej, ale na lvl 1 ho asi nedáš, každopádně než se do LA dostaneš, tak určitě lvl 1 mít nebudeš a na tom lvl se kterým se tam dostaneš to podle mě dáš, nebo si najdeš někoho s vyšším levelem, aby ti pomohl
|
|
|
|
Guest
|