YetAnotherForum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Otázka Options
scentrala
#1 Posted : Tuesday, March 02, 2010 9:45:32 AM
Rank: Newbie

Groups: Registered

Chcel by som sa spýtať že keď si kúpim Guild Wars: Prophecies a Guild Wars: Factions a nainštalujem ich tak že či sa mi to spojí v jednu mapu alebo že keď budem chcieť prejsť s postavou z jednej do druhej hry tak ju budem musieť vypnúť a spustiť druhú?

Ďakujem za skorú odpoveď.
Sponsor  

filcon
#2 Posted : Tuesday, March 02, 2010 6:57:27 PM
Rank: Administration

Groups: Administrators

ne, je to jedna hra. Jenom ti to rozsiri moznosti.
matoon
#3 Posted : Wednesday, March 03, 2010 7:00:23 AM

Guildwars Factions a Prophecies mají svoje vlastní mapy, ale když se s postavou dostaneš do určité části hry, přesněji do přístavu (trvá to opravdu cvhilku, neni to otázka měsíců), dostaneš jednoduchej quest, díky kterému se dostaneš na druhou mapu.
scentrala
#4 Posted : Wednesday, March 03, 2010 9:36:38 PM

Ja som sa dozvedel sa že sa tam dostanem cez Lion´s Arch v Týrii . Môžem sa tam dostať aj keď budem lvl jedna alebo budem musieť spraviť nejaký quest ktorý zvládnem len na vyššom leveli? Mohol by si mi o tomto queste niečo napísať? Sprístupní sa mi hneď keď kúpim Guild wars Factions?

Ďakujem za odpoveď.
matoon
#5 Posted : Thursday, March 04, 2010 12:32:00 PM

koupíš si jednu hru, nainstaluješ a zaregistruješ si účet, když si tu hru budeš chtít rozšířit, koupíš si další, kde bude další registrační klíč, kterej si zaregistruješ na ten tvůj už vytvořenej učet a v tu chvíli budeš mít v LA otevřený Factions. Ten quest neni těžkej, ale na lvl 1 ho asi nedáš, každopádně než se do LA dostaneš, tak určitě lvl 1 mít nebudeš a na tom lvl se kterým se tam dostaneš to podle mě dáš, nebo si najdeš někoho s vyšším levelem, aby ti pomohl
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.